Intrebare simpla..Daca s-a dovedit ca fapta mea pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, s-a dovedit a fii contraventie ,,,,care cere suspendarea pe o perioada de 90 de zile,,,, acum dosarul este la parchet , am facut deja 4 luni de suspendare a permisului, Pana la urma ce este ??? De ce sa stau o jumatate de an fara permis daca s-a dovedit contraventie???? Ce es putea face sa ami recapat permisul mai repede??? Mentionez probe sange 0.70 si 0.55 Si recalculare TEORETIC in crestere intre 0,75 0,85.... Mentionez recalculare facuta la cererea organului de cercetare din cadrul politiei , banuiesc mai mult ca sigur ca voi lua NUP sau SUP , dar ce fac cu rezolutia ca este si vacanta de vara a magistratilor, cat voi mai sta? Multumesc pentru raspunsuri!!!!!
buna ziua
din pacate dvs presupuneti ce solutie veti primi momentat solutia este la procuror asa ca mai asteptati pina se solutioneaza cauza ,insistati la parchet cautati procuorul cu capul plecat ca si cum vati fi reabilitat singur pentru gresala comisa si apoi vedeti ce va mai urma .Cat priveste solutia repet la procuror ,daca va considera ca pericolul sicial nu exista .....
Alcoolul la volan
vovy
Am un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului din 24.12.2011.
Rezultatul alcoolemiei in aer este de 0,43, iar in sange de 0,80 prima proba si 0,65 ... (vezi toată discuția)