avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pot semna bilant ca economist la o sc cu CA mai mare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pot semna bilant ca economist la o sc cu CA mai mare de 35000 eur

sunt angajata pe post de economist la o firma cu CA mai mare de 35.000 de eur.....am certificat digital.....dar pot semna si bilanturile????
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 09:25, 16 Iulie 2012
Fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economist neremunerat poate tine contabilitate srl < 35.000 eur? Cleo_P Cleo_P Buna ziua, Ca economist am dreptul sa tin contabilitatea unui SRL cu cifra de afaceri < 35.000 EUR, daca nu sunt angajatul firmei, daca firma nu ma ... (vezi toată discuția)
Pot semna bilantul pe 2010??? denisa2011 denisa2011 Buna ziua!Am studii superioare (si master) in domeniul economiei pot semna un bilant la o SC cu o cifra de afaceri peste 35.000 euro daca am contract ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)