avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... VIZA DE STUDII - CETATEAN INDIAN
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

VIZA DE STUDII - CETATEAN INDIAN

Buna Ziua,

Numele meu este Oana Ilina. As dori si eu sa stiu, in cazul in care un cetatean indian detine permis de munca si carte de identitate in Romania, va putea aplica si pentru studii? Si daca da, cum anume ar trebui sa procedeze? Ar mai fi nevoie de scrisoarea de acceptare la studii de la Ministerul Educatiei?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:28, 15 Iulie 2012
Ce fel de carte de identitate detine? Probabil ca detine permis de sedere pe motiv de munca. Diploma de bacalaureat trebuie vizata de Ambasada si normal ar trebui sa dea un test lingvistic, iar scrisoarea de acceptare la studii catre minister este obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student strain la facultate in ro, schimbare nume de familie Lea88 Lea88 Buna ziua, Eu sunt un student strain din afara EU la o facultate din Romania, cu permis de sedere temporar pana la sfarsitul studiilor. Sunt in ultimul an ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian,in india yo44 yo44 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)