avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Neplata impozitului - consecinte
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Neplata impozitului - consecinte

Buna ziua, am o mica problema legislativa la care sper sa gasesc raspuns pe acest forum. De fapt sunt mai multe intrebari:

1. Am un venit lunar catigat din difuzarea de publicitate pe site-uri cu jocuri flash. Banii ii primesc prin Western Union de la o firma din SUA (Google). Care sunt consecintele pentru neplata impozitului pe aceste venituri? Vreau sa stiu daca este vorba de o plata retroactiva a impozitului plus o amenda sau daca se deschide dosar penal. In cazul amenzii, cum se calculeaza, in functie de suma datorata statului?

2. O alta intrebare legata de primitul banilor prin virament bancar, tot din SUA sau tari membre UE - in cazul in care suma depaseste 10.000 de euro (sau dolari) trebuie declarata? Mentionez ca in cazul in care voi primi asemenea sume, le voi primi pe un PFA cu plata impozitului la norma de venit (CAEN 6209).

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Cel mai recent răspuns: Flashonline , utilizator 22:41, 11 Ianuarie 2009
Multumesc de raspuns domnule Lascoschi, si pentru lamuriri.

O zi placuta!

Mihai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evazionist fiscal ce sunt- sunt cercetat de politie dorudoru dorudoru AJUTOOOR -EVAZIUNE FISCALA -SUNT ANCHETAT DEGEABA! CE POATE SA-MI FACA ? Am inchiriat apartamentul timp de 1 an si opt luni - fara a inregistra inchirierea ... (vezi toată discuția)
Evaziun e fiscala Mary355 Mary355 Daca un avocat nu incheie contract de asistenta juridica (dar numele lui apare ca aparator si face motivare apel,deci are activitate in dosar),face evaziune ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala marinescuioan marinescuioan care este condamnarea pt evaziune fiscala in valoare de apoximativ 100000 ron (vezi toată discuția)