avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcerea la munca dupa ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcerea la munca dupa ccc

Buna ziua,
In data de 23 aug 2012 expira cei doi ani de CCC.Am rugamintea sa imi spuneti cu cat timp inainte de inceperea serviciului tb sa anunt angajatorul de intentia mea si daca trebuie sa primesc un raspuns oficial din partea angajatorului si in cat timp?
Imi puteti transmite si un model de cerere sau ce informatii nu trebuie sa lipseasca din cererea respectiva,deoarece angajatorul este de reacredinta si s-ar lega de orice incat sa nu ma mai primeasca!
Multumesc anticipat pentru raspuns si timpul dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: adamiulia , utilizator 10:39, 16 Iulie 2012
A doua zi dupa ce copilul a implinit 2 ani trebuie sa va prezentati la serviciu. Nu este specificat nicaieri cu cat timp inainte trebuie sa anuntati sau o forma anume a instiintarii. Cu o saptamana inainte de intoarece puteti merge la angajator cu o instiintare:

Subsemnata......................,angajata a societatii dvs din data................., in functia............., in prezent in Cic va instiintez ca in data de voi reveni la serviciu conform prevederilor legale in vigoare.

O faceti in dublu exemplar, o inregistrati si nu trebuie sa asteptati nici un raspuns de la angajator.
Daca angajatorul este de rea credinta si din cate inteleg dvs ati intrat in cic pe legea veche este posibil sa va gasiti postul desfiintat si sa va treaca in somaj.
Puteti sa depuneti cererea de reluarea a activitatii si cu o zi inainte de terminarea CCC .. legea nu prevede un anumit termen pentru a se depune o astfel de cerere.

Dle Director/manager ...

Subsemnata ..................., domiciliata in localitatea .................., str. .............., nr. ..............., ap...................., incadrata in cadrul SC ......, in functia de ......... , va rog sa-mi aprobati prin prezenta cerere reincadrarea ca salariat in baza aceluiasi contract individual de munca (suspendat ca urmare a intrarii in concediu de crestere al copilului pana la 2 ani) incepand cu data de ................... .

Data: ................. Semnatura: ..............................
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil, cu ce data se intocmesc documentele. deedeepsi deedeepsi Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri urgente! In prezent sunt in concediu crestere copil (al 2-lea copil). Copilul implineste 2 ani in ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca dupa concediu de maternitate erika1980 erika1980 buna ziua, as dori sa intreb ce se intampla in cazul in care angajatorul nu mia dat inca nici un raspuns ,iar azi trebuia sa merg la munca.mi sa raspuns ieri ... (vezi toată discuția)