Sint in concediu de odihna ,vreau sa imi depun demisia si deoarece am depasit numarul de zile de concediu la care aveam dreptul as dori sa stiu daca si in ce conditii il pot intrerupe ,sau daca survine automat de la data depunerii demisiei ?
Multumesc foarte mult..!
In mod normal pentru 6 luni lucrate beneficiez de jumatate de zile din perioada maxima anuala ,la aceasta ora am depasit acea jumatate din nr. de zile de CO deci o sa trebuiesc sa le platesc nr de zile depasite raportate la jumatate de an...In concluzie daca depun cererea acum se condidera perioada de preaviz si numarul de zile de co ramase ? Fiindca eu o sa le dau banii inapoi si deci or sa fie considerate lucratoare..nu?Mai clar mai am 5 zile de CO conform cererii de concediu daca depun azi Demisia ,cite zile de preaviz trebuie sa mai stau?Inclusiv CO 20zile ?
Tocmai aici voiam sa ajung suspendarea CO de catre angajat este doar din motive obiective si cu aprobarea angajatorului...credaeam ca odata depusa demisia se suspenda CO si se intra in perioada de preaviz...in mod automat si de bun simt...mai ales in cazul meu..!Multumesc!Atunci ce diferenta mai daca depun demisia acum sau cind revin din CO?!?!?Tot la 20 de zile de preaviz.. se ajunge...