avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultate - retragere dosar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultate - retragere dosar

Buna ziua.
Anul trecut m-am inscris la o facultate din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti la cursuri cu taxa , pentru care am semnat un contract de studii plus inca un contract de studii cu taxa . Dupa un an in care am nu am frecventat cursurile , seminarii , examene am ales sa imi retrag dosarul de inscriere . Pentru care am urmat niste proceduri standard adica act de lichidare fata de facultate , camin , biblioteca , respectiv contabilitatea Universitatii.
Aici intervine insa problema pentru ca mi se refuza retragerea dosarului , singura modalitatea prin care ei accepta retragerea fiind plata a 1/2 din taxa anuala . Clauza care nu este stipulata in nici unul din cele 2 contracte semnate la inceputul anului ... cu atat mai putin aceasta pondere de 1/2 din taxa anuala .
Ce este de facut si cum pot solutiona acesta chestiune? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Diploma retinuta ... mihaigabriel mihaigabriel Buna ziua, Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea corecta si postez acest mesaj aici (sincer nu stiu unde ar trebui postat). As dori sa-mi dati un sfat in ... (vezi toată discuția)