buna
1. am castigat prin hot. jud. acordare de tichete de masa in dec. 2007. in hot. jud. se spune ca se acorda aceste drepturi retroactiv ...si se mentioneaza persoanele ... cu datele aferente.. apoi se spune numai ca se vor acorda in continuare fara a fi mentionat anii pt care se vor acorda.
intrebare:
putem beneficia si in anul 2009 avand in vedere noile prevederi?
2. ma poate ajuta cineva cu fisa post secretar primarie de comuna? id. sophie_verne@yahoo.com multumesc.
3. daca este prevazut undeva pt. contencios adm. suma minima care face obiectul actiunii in contencios.ex.:
camera de comert a organizat un curs de perfectionare pt. care era necesara plata in avans a cursurilor in val. de 400lei in luna mai 2008. am facut adrese si nu am primit raspuns. eu ca primarie acum fac plangere prealabila. doresc sa stiu daca fac actiune pe contencios adm. la suma asta sau in instanta?stiu ca suntem institutii publice, am incercat sa fac toate demersurile dar tb. sa recuperam banii. multumec.
o zi minunata va doresc.
Spor de dispozitiv
sanda1956
Care sunt conditiile pentru ca sporul de dispozitiv sa se obtina retroactiv, ca orice drept salarial, in urma cu 3 ani ? (angajatii din unele primarii au ... (vezi toată discuția)