avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie

Buna ziua! Am obtinut o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare,in luna mai,dar nu am intrat in posesia trenului nici pana astazi. Problema este un vecin care nu este deacord cu stabilirea hotarului dintre noi. Intrebarea mea este: poate primaria sa rezolve aceasta problema? Are autoritatea sa ma puna in posesia acestui teren?
Cel mai recent răspuns: icristea , utilizator 14:45, 17 Iulie 2012
Daca nu se poate ajunge la o intelgere singura varianta este executarea silita. Cu titlul executoriu (hotararea) mergeti la executor si faceti cerere pt punere in posesie si stabilirea liniei de hotar (presupunand ca exista un cadastru, schite sau expertiza judiciara). Vecinul nervos sa faca contestatie in cazul in care considera ca a fost nedreptatit.
Am mers si la executor,spune ca nu tine de dumnealui si sa dam in judecata proprietarul de la care am cumparat pentru ca ne-a vandut un bun dar nu ne-a pus si in posesie. Iar cu vecinul nu se poate ajunge la o intelegere pe cale amiabila,am apelat in nenumarate randuri la primarie si la politie,fara nici un rezultat!
Pai cum ati cumparat dc spuneati mai deverme ca aveti o hot judecatoreasca? Daca aveti hot cum sa va puna el in posesie? nu mai inteleg nimic
Am cumparat direct de la proprietar prin intelegere bilaterala. Ulterior am facut actele prin tribunal fara a merge la notar. Si am obtinut hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare - cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cit timp pot face actiunea in constatare? glo glo am cumparat un teren cu chitanta si factura fiscala de la o societate comerciala., acum 17 ani . acum vreau sa fac o actiune in constatare pentru a avea o ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren ContSters194995 ContSters194995 O intrebare: am cumparat un teren de la niste rude. Terenul este pe numele bunicului mort demult, nu s-a facut succesiune, nu s-a facut iesire din diviziune. ... (vezi toată discuția)
vanzare-cumparare aartist aartist Buna-ziua, In anul 2005 socrul meu a incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui teren printr-un inscris sub semnatura privata. El a platit pretul ... (vezi toată discuția)