avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termenul de prescriptie pentru lucrari executate fara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termenul de prescriptie pentru lucrari executate fara autorizatie de constructie

Buna ziua,
Ma puteti lamuri daca pot face recurs pt anularea procesului verbal din data de 2.09.2011 pt constatarea constructiei fara autorizatie.Am o mansarda terminata in 2007 am adus martori si documente,am platit impozit pe 5 ani pt mansarda in cauza dar instanta a invocat legea nr 50/1991 art 37 alin 5 luand in calcul data savarsirii faptei la data efectuarii controlului.
Ce ma sfatuiti?Multumesc
Cel mai recent răspuns: claely , utilizator 09:34, 17 Iulie 2012
termenul de prescriptie este 2 ani conf art 31 din l 50/1991.Faceti recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie contraventie - lg 50/1991 aleodor27 aleodor27 Avem o constructie nefinalizata, fara autorizatie de constructie. Proprietarul este sanctionat pentru lucrari executate fara autorizatie. 1) Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Prescriere lipsa autorizatie constructie Selenus Selenus Buna ziua, ce se poate face in cazul unui vecin de bloc ce a facut modficari la structura de rezistenta in apartament dar invoca, dovedit, trecerea ... (vezi toată discuția)
Prescrierea dreptului de a aplica contraventia amelyah amelyah Buna seara! Am construit o locuinta acum vreo 10 ani fara autorizatie de construire... Acum cateva luni am primit amenda pentru ca nu am autorizatie la ... (vezi toată discuția)