avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal-contract de munca suspendat-data suspendare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal-contract de munca suspendat-data suspendare gresita

Buna ziua,
am avut o angajata careia i-a fost suspendat contractul de munca pentru concediu de ingrijire a copilului de pana la 2 ani.Din greseala , in revisal, la data inceperii suspendarii a fost trecuta data nasterii copilului, nu data la care a intrat in concediu pentru ingrijirea copilului.Problema este ca la o luna dupa reluarea activitatii i-a fost desfiintat locul de munca si angajata trimisa in somaj.Desfacerea contractului de munca a fost inregistrata in revisal.Acum as vrea sa corectez data la care i-a fost suspendat contractul pentru ingrijirea copilului.In revisal am anulat desfacerea contractului de munca, si nu pot sa corectez perioada in care a fost suspendat contractul de munca.Ce pot sa fac in aceasta situatie?Cum pot sa corectez greseala? Multumesc pentru orice sugestie.
Cel mai recent răspuns: ancaduma , utilizator 19:37, 16 Iulie 2012
Incercati sa anulati si supendarea efectuata ...
Operatia de anulare a suspendarii unui contract se poate face apeland butonul "Anulare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Suspendare".
Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi anulata suspendarea si se apasa butonul "Continuare ". Dupa aceea se apasa butonul "Continuare " pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". Suspendarea contractului va fi stearsa din lista.

Dupa care reintroduceti datele ...
Freelis multumesc pentru interes.Dupa ce am incetat suspendarea nu o mai pot anula.Contractul de munca nu mai apare in lista cu suspendari.Ma gandesc sa fac din nou revisalul corect( stergere angajator, inregistrare, inregistrare CM, suspendare cu data corecta, apoi desfacerea contractului de munca.Dar cum rezolv cu ITM-ul? Daca incarc revisalul corect esta ok din punctul lor de vedere? Oare cum va aparea in situatia angajatei?
Posibil sa se dubleze datele ... se poate anula incetarea suspendarii ...
Daca sesizez ITM oare ma aleg cu o amenda? Ca trebuie neaparat sa rezolv problema.
Depinde de mentalitatea inspectorilor ... intrucat legea prevede sanctionarea transmiterii de date eronate ...

Alte discuții în legătură

Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Anularea cererii de concediu fara plata in interes personal crivat crivat Am cerut 60 zile concediu fara plata, cu mentiunea ca este posibil sa nu am nevoie de 60 zile, si ca voi relua probabil activitatea mai curand. Inainte de ... (vezi toată discuția)
Completare revisal cristida cristida cum se inregistreaza in noul revisal persoanele aflate in CIC (concediu ingrijire copil) (vezi toată discuția)