avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... A 2a facultate la buget
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

A 2a facultate la buget

Imi puteti spune unde gasesc legislatia pentru aceasta problema? Daca cineva a facut o facultate la buget, toti anii din ciclul respectiv (si nu a incheiat facultatea cu licenta) si acum se inscrie la alta facultate. Exista o baza de date in care se poate gasi informatia ca respectivul a mai facut o facultate la buget? Sau pentru a afla acest lucru trebuie o investigatie relativ amanuntita? Dupa cum v-ati dat seama, persoana respectiva vrea sa faca a 2a facultate tot la buget, banuiesc ca acest lucru nu este permis, dar el isi asuma un risc, si vrea sa stie gravitatea faptei. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 07:04, 17 Iulie 2012
Cand se completeaza formularul de inscriere ptr la facultate,probabil ca acolo trebuie sa completeze daca este la o a doua facultate sau nu.
Daca este de completat si acest lucru,si nu va completa,daca va fii gasita ca este la a doua facultate,va avea de riscat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii de master finantate de la bugetul de stat si bursa de studiu Elenauj Elenauj Buna ziua! Sunt absolventa a facultatii de farmacie durata de studii 5 ani (pe diploma de licenta precizeaza ciclul 1 de studii de licenta comasat cu ciclul 2 ... (vezi toată discuția)
Studii Petre015 Petre015 Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la ... (vezi toată discuția)
Am terminat facultatea de drept si administratie publica. pot sustine examenul pentru barou? elena00 elena00 Buna ziua , daca am terminat facultatea de drept adm.publica pot sa ma inscriu in Barou ? Ast. rasp. ! Multumesc !:O (vezi toată discuția)