avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inscriere masina adusa din Germania fara plata taxei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inscriere masina adusa din Germania fara plata taxei de poluare

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de taxa de poluare. Am achiztionat de curand o masina din Germania (second hand) si vreau sa o inmatriculez in Romania. Pentru asta sunt mai mult proceduri: identificare RAR, ITP si plata taxei de pouluare, care pentru masina mea este destul de mare, in jurul a 9000 de RON.
Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa imi imatriculez masina fara platesc aceasta taxa? si daca DA, ce anume trebuie sa fac? cum anume pot asta, sa actionez statul in judecata?
Am citit un articol pe internet in care am vazut ca au fost persoane pe undeva prin Cluj care au avut castig de cauza in acest sens.
Astept raspunsul dvs. cu interes.
Va multumesc anticipat.
Puteti sa inmatriculati auto fara sa platiti taxa.
Trebuie demarata o actiune in instanta ptr care va recomand ajutorul unui avocat.
Acum oriunde in tara sunt admisibile astfel de actiuni, nu doar la noi la cluj,daca actiunea e intemeiata si probata corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)
Taxa auto stefan8 stefan8 Am ceva nelamuriri cu privire a recuperarea texei de poluare. Eu am facut deprecierea taxei de poluare, fapt pentru care am mai platit la rar circa 150 de euro ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare jamesbond12 jamesbond12 Am platit taxa de prima inmatriculare, in sept. 2008, pe OUG 50/2008.Acum am demarat procedura pentru recuperarea taxei.am respectat procedura prealabila ... (vezi toată discuția)