avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical

Cum se reflecta marirea de salariu de 8% din luna iunie 2012 la un bugetar aflat in concediu medical 75% din luna februarie?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:35, 23 Iulie 2012
Nu se reflecta in niciun fel .Angajatul primeste indemnizatie de cm in iunie si nu salariu, si aceasta nu se majoreaza cu 8% .
Iar daca cm este in continuare incepand din februarie,in baza de calcul intra salariile din perioada ianuarie 2012-august 2011.
Multumesc mult, abia azi am reusit sa ajung la internet pentru a va multumi .
De fapt accidentul rutier ce m- a adus in cm a avut loc pe 9 ianuarie, de atunci sunt in concediu in continuare. In acest caz va rog sa-mi spuneti daca avand 5 zile lucrate in luna ianuarie 2012, in baza de calcul intra si salariul din luna ianuarie ,sau perioada iulie 2011-decembrie 2011? Multumesc
Primul cm fiind in ianuarie 2012,in baza de calcul a acestuia au intrat salariile brute din perioada iulie 2011-decembrie2011.
Daca de atunci mergeti cu cm in continuare,fara intrerupere,adica succesive si pe acelasi diagnostic,baza de calcul se mentine,ceea ce variaza in calculul indemnizatiei sunt zilele lucratoare din fiecare luna in parte.
Multumesc mult. Cm este in continuare fara intrerupere pe acelasi diagnostic iar in baza de calcul pentru luna ianuarie s-a luat perioada iulie-decembrie 2011 , apoi pentru luna februarie si in continuare pana in iunie s-a luat perioada august 2011- ianuarie 2012 .
Daca spuneti ca este cm in continuare incepand din februarie,trebuia mentinuta baza intiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal si cel de sarcina si lauzie alexandrautu alexandrautu Buna ziua, Problema mea este legata de o salariata ce a fost in concediu medical cod indemnizatie 15 din data de 18 ianuarie 2012 si din luna iunie este in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Ostalis Jenica Ostalis Jenica x.un salariat in luna iulie lucreaza pana in 27.07.2018 si apoi intra in concediu medical astfel: CM din 27.07-31.07.2018 - initial , (cod 03): baza calcul 6 ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu ContSters264993 ContSters264993 Buna ziua. Am o rugaminte: sa-mi calculeze si mie cineva salariu net pe care il aveam de luat in luna noiembrie 2013 (5 zile CO si 4 zile CM 75%) si in luna ... (vezi toată discuția)