avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii decizie suspendare CIM concediu medical cod 08
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

decizie suspendare CIM concediu medical cod 08

Buna ziua,

As vrea si eu sa stiu cu ce data se face decizia de suspendare CIM daca am intrat in concediu medical (de maternitate) incepand cu data de 04.07.2012 pentru 42 de zile?! Va multumesc frumos! O zi cat mai frumoasa!
Cel mai recent răspuns: AndreeaCostea87 , utilizator 12:59, 19 Iulie 2012
Acel formular il depuneti la angajator, in vederea calcularii concediului postnatal.:)
Diferenta pe care am vrut eu sa o intelegeti, referitoare la cm este ca dvs va aflati intr-un concediu de maternitate(art.50 lit.a C.Mun) si nu intr-un concediu de incapacitate temporara de munca (art.50 lit.b).
Pentru persoana care se afla in concediu postnatal, repet, nu se face decizie de suspendare a CIM.Aceasta se face dupa terminarea respectivului concediu, cand salariata solicita suspensarea CIM in vederea intrarii in concediu crestere copil (CCC)
Va multumesc mult pt. promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Stiam ca este concediu de maternitate, dar daca intrebi diverse persoane, spun altceva. Eu ma refeream la oncediu medical , adica la formularul dat de dr. Oricum apreciez ajutorul dvs. O zi cat mai deosebita!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim concediu maternitate cod indemnizatie 08 AndreeaCostea87 AndreeaCostea87 Buna ziua, As dori si eu sa stiu daca pentru concediul de maternitate se suspenda CIM si daca se inregistreaza in Revisal? De exemplu, pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil suciugeorgeta suciugeorgeta va rog sa imi spuneti,daca se poate,ce pasi trebuie sa urmez in cazul unei salariate care a nascut pe 04.04.2014 si este angajata din 22.03.2014......iar in ... (vezi toată discuția)