avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Cumpararea unei case prin \"Prima casa\"
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Cumpararea unei case prin "Prima casa"

Buna ziua..Rog cine ma poate lamuri intr/o problema.Fiica mea recent casatorita doreste sa cumpere un apartament prin Prima casa.Ea nu are serviciu...are numai el.Credeti ca au sanse sa obtina vreo finantare? Daca raspunsul este Da, pe contractul casei respective se va regasi numai numele lui?

Alte discuții în legătură

Anulare act de vanzare cumparare cu uzufruct viager. clucian clucian Buna Ziua, Am cumparat de la o matusa un apartament cu act de vanzare cumparare, iar matusa si-a pastrat dreptul de uzufruct viager asupra imobilului. ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita angelaflorescu angelaflorescu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Sunt in divort cu sotul meu, mai exact am facut cerere de divort la notariat si acum suntem in acea perioada de 30 ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri adrianaioana adrianaioana buna am fost casatorita 9 ani de zile.in timpul casatoriei fosti socri au cumparat o casa unde am locuit eu cu fostul sot.casa e trecuta pe ... (vezi toată discuția)