avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligativitatea Ordinul 250/2004
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligativitatea Ordinul 250/2004

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:
- terminat facultatea informatica la universitate acreditata, specializarea informatica economica
- incadrarea mea este manager proiect informatic
- firma are obiect de activitate crearea de programe pentru calculator (cod CAEN 7221, 7222)

Port in clipa de fata niste discutii despre scutirea de impozit (perfect indreptatit conform conditiilor din Ordinul 250/2004) insa angajatorul imi spune ca nu este obligat sa imi "faca" actele pentru scutirea de impozit, pentru ca eu am negociat un salariu si daca ar aplica scutirea de impozit ar fi ca si cum mi-ar mari salariul.

Intrebare:
FIrma este obligata sa se supuna acestui ordin sau are intre-adevar dreptate ca ea alege daca da sau nu?

Multumiri anticipate.

Cel mai recent răspuns: eklipse , utilizator 11:27, 23 Iulie 2012
nimeni?? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 250/2004 contabilitate si informatica de gestiune biancaores biancaores Buna ziua, Daca am specializarea in domeniul Contabilitate si Informatica de gestiune m-as putea angaja pe post de [b]programator[/b] si sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit absolventi electrotehnica florina_mihu florina_mihu sunt absolventa a facultatii de electrotehnica si lucrez intr-o firma in care majoritatea angajatilor beneficiaza de scutirea de impozit. Eu, desi prestez ... (vezi toată discuția)
Inginer- scutire impozit laura_yln laura_yln Buna ziua! Ca proaspata absolventa de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, specializarea Retele si Software de Telecomunicatii in cadrul ... (vezi toată discuția)