avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Este necesara aprobare pt a sparge un perete ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Este necesara aprobare pt a sparge un perete despartitor de 1m si 7cm grosime?

Buna ziua,politia locala m-a vizitat azi in urma unei sesizari facute de un vecin ca am adus modificari in apartament....nu i-am primit in casa pe motiv ca e deranj si au zis ca revin maine si ca sa pregatesc actele imobilului.. si o copie dupa buletin..am spart un perete de debara pt a marii baia si nu stiu cum sa procedez ...sa ii primesc maine in casa sau nu..?nu mi-au aratat ca ar avea o hartie in acest sens pt control...azi m-am consumat tare mult din cauza situatiei prezentate...am tensiunea la maxim...astept raspuns din partea dvs si sfaturi...ms
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:13, 17 Iulie 2012
Vi s-a raspuns in acest topic:

www.avocatnet.ro/content/for...

Va rog nu deschideti acelasi subiect in sectiuni diferite ale forumului, Regulamentul interzice acest lucru. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)
Partaj brokenangel brokenangel Urmeaza sa deschidem proces de partajare a bunurilor - sotul doreste sa incheiem tranzactie . Avem o casa luata prin Prima Casa - am platit amandoi avansul, ... (vezi toată discuția)
Calcularea caldurii in plus cum se scade ilierodica ilierodica Buna ziua Fiecare locatar primeste in fiecare luna cate o hartie de la firma de calcul a caldurii si am descoperit ca mi-au calculat in plus caldura parti ... (vezi toată discuția)