” Buna ziua. In August 2010, am vandut unei persoane un autoturism , am primit suma convenita, am inmanat si actele masinii, am incheiat un inscris de mana cu doi martori, stabilind ca la sfarsitul anului sa mergem la fisc sa finalizam si radierea masinii. Respectivul cumparator, nu m-a mai cautat sa mergem sa finalizam procedura, am incercvat sa il caut. Abia pe la jumatatea anului 2011 am reusit sa dau de el, mi-a spus ca o sa vina, apoi la sfarsitușl lui 2011, l-am contactat din nou, acesta mi-a spus sa nu il mai deranjez ca dansul nu mai are nici o lșegatura cu radierea autoturismului, deoarece l-a vandut unei alte persoane. A refuzat sa imi spuna identitatea si adresa acestuia, a refuzat, apoi dupa inca acteva zile, luand legatura din nou cu el, mi-a dat numele acestuia. Insa si acesta a revandut alteia persoane, si inca alteia. In luna Martie 2012, din intamplare am vazut autoturismul in parcare, am asteptat soferul, l-am contactat si, intr-un anumit fel, acesta mi-a spus ca el a cumparat autoturismul de la o terta persoana, am reusit sa fac o copie dupa actul sau de identitate, dupa care pentru a putea pastra legatura cu acesta , am decis sa fac un inscris si o intelegere, ca acesta sa mai circule 3 luni, dupa acre sa imi aduca actele masinii sa o reziliez. Dupa expirarea acestui termen, acesta nu a mai fost de gasit, l-am cautat in luna iunie la domiciliu, insa, acesta s-a simtit ” ofensat si deranjat ” ca il deranjez, amenintandu-ma ca daca il mai bat la cap, o sa dea foc la acte iar eu o sa platesc ca o proasta toata viata. Am facut plangere la Politie, insa in doua randuri acestia, au refuzat sa imi primeasca plangerea, spunand ca TREBUIE SA FAC PLANGERE LA JUDECATORIE, apoi instanta imi va da o hotarare prin care voi putea solicita rezilierea autoturismului. Va rog sa imi dati un sprijin, despre modalitatea pe care trebuie sa o adopt. Va multumesc foarte mult. Sunt o femeie in varsta, cu probleme grave de sanatate, vaduva si singura. ” ACEASTA ESTE POVESTEA UNEI CUNOSTINTE, IAR EU ROG FORUMISTII CARE POT SI DORESC SA NE DEA UN SFAT DESPÃRE CE AR TREBUIE FACUT. Cu deosebit respect, va multumesc si eu in numele acestei doamne. Astept raspunsurile oamenilor de bine.:)
Cel mai recent răspuns:
nelush2103 , utilizator
21:12, 17 Iulie 2012