avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL DIN 2004 DE VANZARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL DIN 2004 DE VANZARE

Buna ziua! am un srl infintat in 2004 si sunt unic asociat.Problema la acest srl este stocul de marfa si vreau sa scap de ea ,mentionez ca firma nu are datorii la stat.De curand o cunostinta sa oferit a-mi cumpara firma cu tot stocul de marfa dar cu conditia sa ramana acelasi sediu social cateva luni.Dupa ce devine el unic asociat eu mai am vreo raspundere cu vechea firma ?Daca el face ceva ilegal cu firma eu pot fi tras la raspundere?
Cel mai recent răspuns: ciucur , utilizator 23:22, 17 Iulie 2012
Va sfatuiesc sa vindeti firma, dar sa aveti langa dvs. un avocat care sa va sprijine in acest demers, aceasta pentru a evita niste dureri de cap ulterioare. Ideal ar fi sa se schimbe si sediul societatii - chiar la sediul unui avocat - legea permite acest lucru pentru o perioada de 1 an.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva vrea sa-mi cumpere firma cu stoc mare anarosu46 anarosu46 Buna seara,am o firma deschisa de 7 luni in care am avut activitate ca importator ,de pe urma caria am ramas cu stoc mare 260.000,in prezent nu mai am ... (vezi toată discuția)
Datorii catre stat,cum pot rezolva ?? monicalucan monicalucan Buna ziua ,am si eu o problema si va rog sa ma ajutati sa o rezolv Am o societate comerciala mai exact un mic magazin de cartier din 2003,sunt administrator ... (vezi toată discuția)
Srl cu probleme ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Dati-mi va rog un sfat. Daca sunt Asociatul Unic al unuii SRL ale carei stocuri de marfa au fost tinuta defectuos, cum pot scapa de ea(in afara ... (vezi toată discuția)