avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... cum recuperez banii virati la alt sector
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

cum recuperez banii virati la alt sector

in iunie sediul social al societatii s-a schimbat din sectorul 6 in sectorul 1.S-au parcurs toti pasii legali , pana la emiterea deciziei de mutare a sediului am depus si platit toate darile catre sectorul 6, problema este ca acum apar cu sume achitate in plus la sectorul 6 si cu debite la sectorul 1. Se pare ca decizia fusese emisa inaintea efectuarii platii. Cum procedez sa recuperez banii de la sectorul 6 ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:48, 18 Iulie 2012
Trebuie sa faceti cerere de restituire la sectorul 6 pentru sumele achitate in plus dar va sfatuiesc sa platitii la sect. 1 pentru ca dureaza pana va intra banii in cont de la sect.6.
am achitat deja la sectorul 1 imediat ce am primit instiintarea. Ce fel de cerere trebuie sa depun la sectorul 6? Exista tipizat sau formulez eu o cerere sa-mi transfere banii? Multumesc mult de ajutor
La ditl sector 6(impozite si taxe locale)
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare si plata cass de catre intreprinderea individuala artghift artghift Buna ziua, am constituit o intreprindere individuala, cu sediul social in sect 6, iar resedinta o am in sect 1. Unde platesc sanatatea (cu adresa va rog) ? ... (vezi toată discuția)
Unde sa depun cererile cosminghe cosminghe Buna ziua, Am doua societati comerciale, vreau sa declansez falimentul la ambele pentru ca nu am bani de avocat ma voi ocupa eu de acest lucru ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)