avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conventie Civila - Adeverinta venituri pentru CCC
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conventie Civila - Adeverinta venituri pentru CCC

Buna ziua,
sunt PFA si 2 luni am avut o colaboratoare pe care am angajat-o cu conventie civila, prima luna - arhivar si a doua - prezentator produse. Pentru aceste 2 conventii am platit la fisc si sanatate corespunzator sumei cu care a fost remunerata colaboratoarea mea.

Acum ea a nascut intre timp si isi pregateste actele pentru indemnizatia de 2 ani pentru cresterea copilului si cum cele 2 conventii civile incheiate cu aceasta s-au incheiat in perioada ultimelor 12 luni de pana la nasterea copilului, mi-a cerut o adeverinta cu venitul acordat pentru a o ridica la venit. Ea era salariata cu CIM pe durata nedeterminata si de curand si-a suspendat CIM iar venitul de la mine ca PFA era suplimentar pe langa jobul de baza. De la locul de munca unde a fost salariata a primit Anexa Nr.2 pe care mi-a aratat-o.

Trebuie si eu ca PFA sa ii eliberez o asemenea adeverinta? Si daca da cum? Pentru fiecare conventie civila sau o singura adeverinta pentru cele 2 conventii civile avute?! Mai trebuie sa ii mai dau altceva la mana pentrru dosar in vederea calcularii indemnizatiei CCC?

Si as mai avea cateva intrebari legate de completarea acestei Anexe nr.2 dar acestea cu permisiunea d-voastra le voi adresa doar dupa primele raspunsuri avizate pentru care va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Colaborari cu persoane fizice Gabriela Cristina Gabriela Cristina Buna ziua, Ce fel de contract se poate incheia intre o organizatie non-profit si o persoana fizica (nu PFA), pentru prestarea unor servicii (ex: organizare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu probleme karynna karynna buna ziua! am terminat concediul de maternitate si vrand sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere copil, am descoperit ca in documentul emis de casa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca vs contract de colaborare plaura plaura Buna seara, Am tot intalnit in anunturi legat de locuri de munca, termenii de contract de munca si contract de colaborare. Exista vreo diferenta(e) intre ... (vezi toată discuția)