avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... reclamatie DADR
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

reclamatie DADR

Buna seara. Unde pot face o reclamatie impotriva celor de la DADR (Directia Agricola de Dezvoltare Rurala). Am depus la acestia, acum 3 luni) un proiect pentru fonduri nerambursabile, iar acum cand m-am interesat de el, am aflat ca dosarul cuprinzand proiectul nu este de gasit!! S-a pierdut!!:( Cu toate ca am numar de inregistrare de la ei, acestia dau din umeri ca nu au proiectul meu si sa mai aduc un exemplar, dar eu n-am mai pastrat copie. Sunt disperat si vreau sa le fac reclamatie dar nu stiu unde sa ma adresez; cine este forum-ul superior dupa DADR. Numai cat am muncit pentru acest proiect si cata bataie de cap si bani cheltuiti!! Astept sa ma ajutati! Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:31, 18 Iulie 2012
pe site MADR:
[ link extern ]
gasiti adresa de contact.
sau telefonic:
[ link extern ]

O mare greseala ca nu aveti copii dupa documentelele dosarului, acestea va erau de folos in implementare.
puteti verifica daca a fost admis la evaluare, eventual aiai:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari pentru afacere mobilier mateigalis mateigalis As vrea sa aflu daca exista fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri cu mobilier din lemn masiv, pentru o firma nou ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara utc utc Care sunt conditiile de a beneficia de fonduri nerambursabile in vederea infiintari unei gradinite particulare? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile din 2013 ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Doresc sa stiu daca si cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a ... (vezi toată discuția)