avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate tigari prin posta - Irlanda
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

tigari prin posta - Irlanda

am si eu o intrebare pot trimite prin posta tigari in irlanda? si daca da cate cartuse pe luna?pot trimite de la o posta obisnuita sau dintr-un loc anume ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:32, 18 Iulie 2012

Posta Romana are o lista cu obiectele interzis a fi expediate in UE insa ea difera de la stat la stat iar tarifele depind de modul in care alegeti sa va fie expediat coletul si de greutatea acestuia.
Ca sa aflati ce va intereseaza ar trebui sa intrebati fie la un oficiu postal fie sa sunati la Infopost:
021/9393111 (e numar cu tarif normal in toate retelele).

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Posta romana - furat din colet Seburebista Seburebista Buna ziua ! Am trimis un colet in tara ( Baicoi ) cu valoare 20 , ramburs 350 ron . Dupa o saptamana mi s-a intors retur , desfacut si continutul propriuzis ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)