avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 112

daca la o asociatie de proprietari suntem trei angajati pe baza de conventie civila (administrator, ingrijitor , cenzor) si luna de luna trimitem declaratia 112 si platim impozi 16%-pensii 10.5% si somaj doar pentru angajati este corect ? mentionez ca toti trei sunt angajati si in alta parte cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

Alte discuții în legătură

Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Urgent ! taxe conventie civila theya_05 theya_05 am nevoie urgent de raspunsul la intrebarea : daca intre o persoana fizica si o asociatie de locatari se incheie o conventie civila,ce taxe si impozite trebuie ... (vezi toată discuția)