avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale redeschidere societate cu asociat unic emigrat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

redeschidere societate cu asociat unic emigrat

Buna ziua,

Fratele meu este asosiat unic intr- o firma (SRL) care a fost suspendata pentru 3 ani din activitate. In februarie 2009 aceasta suspendare expira.
Fratele meu e insa plecat definitiv in Canada, iar eu as vrea sa reiau activitatea firmei sau sa o vand (nu m-am hotarat inca).
Banuiesc ca el trebuie sa imi faca o imputernicire, pe care sa mi-o trimita, dar, ce ar trebui sa scrie in ea:
- ca sa ma numeasca administrator
- sau ca eu sa pot sa vand sau sa inchid firma (in caz ca doresc acest lucru)

De asemenea, trebuie facuta in Canada, in engleza, si autentificata la notar acolo, si apoi sa mi-o trimita, si aici sa o traduc in romana si sa o apostilez?

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Simona

Alte discuții în legătură

inchidere cont dupa ce am platit datoria bancii corina51 corina51 Buna ziua. Va supun atentia in urmatorul caz: ginerele meu m-a mandatat prin procura notariala sa-l reprezint in orice situaitie, notarul specificand , dupa o ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Intrebare procura notariala him19 him19 Buna ziua, datorita acestei epidemii de covid am fost \"blocat\" intr-o tara straina iar in Romania am un cont bancar pe care nu pot sa-l folosesc decat daca ... (vezi toată discuția)