avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto vandut ,actele predate la noul proprietar,masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto vandut ,actele predate la noul proprietar,masina deradiata de 5 ani

IN FAPT ESTE VORBA DE O VANZAREA UNUI AUTO DIN ANUL 2003 CAND VANZATORUL A PREDAT FARA A INCHEIA NICI UN ACT,TOATE ACTELE MASINII ( C.I SI CARTE DE IDENTITATE).
MAI MULT PTR A COMPLICA PROBLEMA IN 2006 VECHIUL PROPIETAR ESTE CONTACTAT DE NOU PROPRIETAR SA II FACA UN COMODAT SA POATA CIRCULA CU MASINA IN STRAINATATE CU PROMISIUNEA DEFINITIVARII ACTELOR CARE NU SA MAI REALIZAT DELOC.
IN CONCLUZIE CE E DE FACUT?
Cel mai recent răspuns: bularca daniel , utilizator 20:04, 11 Februarie 2009
fie declari pierdute actele...si o iei de la capat, fie il cauti pe noul proprietar si ii iei nr de la masina (metoda mai neortodoxa) si mergeti cu ele la politie sa va radiati masina
fie declari pierdute actele...si o iei de la capat, fie il cauti pe noul proprietar si ii iei nr de la masina (metoda mai neortodoxa) si mergeti cu ele la politie sa va radiati masina
monya mama omul meu a gasit numerele de inmatriculare (respectiv masina abandonata) si le-a recuperat. problema e la politie ca am inteles ca nu sunt de acord cu radierea daca motivezi ca ai pierdut actele si faci dovada cu monitorul.deci problema ramane.
plangere penala abuz de incredere cred ca merge si asta
am si eu o problema asemanatoare. am vandut acum 5 ani o masina fabricata in 1984si nu mai stiu nimic de ea sau de cel care o detine acum.am fost sunat acum 3 ani de cineva cu nr privat si a zis ca masina a luat foc a ars in intregime si ca o sa ma caute sa imi dea actele. de atunci nici un semn. cum pot sa o scot de la plata impozitului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto - proprietar doar in acte obligat sa plateasca taxa, ce se poate face? aqwszx aqwszx Problema ar fi in felul urmator: Cineva l-a prostit pe fratele meu sa inmatriculaze o masina pe numele lui. Acest individ, din alt oras, i-a promis fratelui ... (vezi toată discuția)
(ajutor) cumparare auto radiat din circulatie mihai2009 mihai2009 Buna ziua, Am urmatoarea problema pentru care am nevoie de ajutor dumneavoastra. Doresc sa cumpar un autoturism pentru a il dezmembra. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)