avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum poate asociatia de propietari sa angajeze o firma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum poate asociatia de propietari sa angajeze o firma particulara pentru efectuarea unor lucrari de reparatii.

pentru efectuarea unor lucrari de reparatii la un bloc de locuinte este necesar ca asociatia de propietari este obligata sa accepte oferta mai multor firme sau se poate face incredintare directa.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 14:43, 18 Iulie 2012
Asociatia de proprietari nu este obligata sa indeplineasca procedurile specifice institutiilor publice cu privire la contractarea unor servicii. Ofertele se discuta in adunarea generala a proprietarilor sau in comitetul executiv, depinde de amploarea lucrarii, costuri etc si se dedice. Din punctul meu de vedere este bine sa se prezinte necesitatea efectuarii lucrarii si ofertele in adunarea generala.
Asociatia va incheia cu prestatorul un contract de prestari servicii avand ca obiect executarea de lucrari de reparatii.

Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Se analizeaza ofertele in sedinta de comitet si se alege cea mai buna, in functie de pret, calitatea materialelor, garantie. Este bine sa existe mai multe oferte pentru a nu exista discutii de cum a fost atribuita lucrarea, si asa sunt carcotasi care vor comenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repararea unei parti a acoperisului blocului. Nicolae71 Nicolae71 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu doua scari care are in total 32 de apartamente. Cu cativa ani in urma,acoperisul blocului a fost mansardat in proportie ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata asociatia de proprietari-reparatii acoperis AndreiCalin1982 AndreiCalin1982 Buna, va scriu in legatura cu o problema cu asociatia de locatari. Locuiesc la etajul 4 iar acoperisul este stricat,pur si simplu izolatia este rupta de pe ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut ca asociatia de locatari sa refaca hidroizolatia terasei? Maya844 Maya844 Buna ziua! Locuiesc la etajul 4 al unui bloc si am probleme cu hidroizolatia. Citind mai multe pe forumul dumneavoastra am inteles ca refacerea izolatiei ... (vezi toată discuția)