avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fuziunea a doua fundatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fuziunea a doua fundatii

Am urmatoarea situatie: doua fundatii( organizatii fara scop patrimonial) urmeaza sa fuzioneze prin absorbita uneia de catre cealalta. Nu am vazut un act normativ care sa le oblige sa intocmeasca situatii financiare inainte de fuziune. Tot ce am gasit cu privire la acest lucru se refera la societati comerciale ( OPANAF 1376/2004).
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie anagabriela2010 anagabriela2010 Buna ziua, Am doua societati pe care vreau sa le fuzionez prin absorbtie. Am citit prevederile legiii 31 a societatilor comerciale si am vazut cam care sunt ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie andr_georgi andr_georgi Va rog sa ma ajutati cum anume trebuie sa procedez: Am o societate A care absoarbe o societate B. SI TREBUUIE SA FAC FUZIUNEA. M-am documentta dupa ... (vezi toată discuția)
Venitul impozabil la fuziune? andreileca78 andreileca78 intrebarea pentru voi cei de pe forum este: la doua societati care fuzioneaza, cea care este absorbita este platitoare pe impozit pe venit (3%). La valoarea ... (vezi toată discuția)