avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Instiintarea Actionarilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Instiintarea Actionarilor

Buna ziua ! Desi am mai intrebat o data inca nu am primit un raspuns (posibil sa nu fi postat corect intrebarea).... suntem societate S.A. si tinem Registrul Actionarilor la noi. Daca un actionar si-a schimbat adresa si cartea de identitate dar nu a comunicat-o societatii , unde trebuie trimise comunicarile , la adresa din Registrul Actionarilor sau la noua adresa? Mentionam ca am luat cunostinta de noua adresa cu ocazia unei actiuni in instanta initiata de actionarul in cauza. Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:52, 20 Iulie 2012
Verificati in actul constitutiv unde se face convocarea actionarilor. Daca nu este prevazut nimic in acest sens, orice document se trimite actionarului la adresa comunicata si inscrisa in actul constitutiv pe care acesta l-a semnat. Este obligatia actionarului sa comunice orice schimbare de date personale (act de identitate, adresa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare aga DANIELA CINNAMON DANIELA CINNAMON Este posibila convocarea AGA de catre un actionar minoritar la o societate dizolvata de drept in temeiul Legii 359/ 2004, in scopul numirii unui lichidator? ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de o cesiune de actiuni Instantlife Instantlife Buna ziua, Avem o societate inchisa pe actiuni, cu actiuni nominative in forma dematerializata. Un actionar minoritar isi vinde pachetul de actiuni (sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi scos din consiliul de administratie andex andex Buna seara, Societate pe actiuni cotata la BVB cu doi actionari majoritari 47% cu 47% si restul din aprox. 500 de actionari cu 0.000..% Din partea ... (vezi toată discuția)