avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... abonament telefonie si internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

abonament telefonie si internet

buna ziua,
am primit un sms cu o factura restanta de la o firma, referitor la servicii internet si telefonie.I-am sunat si le-am explicat ca nu au cum sa-mi factureze pentru ca nu exista contract si servicii instalate.In loc sa inceteze, am primit iar sms, cateva zile mai tarziu.
nu am incheiat nici un contract si evident nu mi s-a instalat nici un serviciu.
cum ar trebui sa procedez?
multumesc
Cel mai recent răspuns: corasa , utilizator 06:07, 18 Septembrie 2012
Sms-ul era probabil destinat altei persoane care ARE contract, dar care si-a trecut gresit numarul de telefon in contract, ori angajatii firmei au trecut gresit numarul de telefon in baza lor de date. Spun asta pt ca asa patesc si eu cu un abonament Romtelecom care nu e al meu, dar pentru care primesc cu religiozitate sms-uri luna de luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme companie cablu, interent, telefonie senchea_madalina senchea_madalina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 2 ani, cand ne-am mutat in apartamentul nostru am solicitat instalarea cablului si a internetului de la o ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o societate de furnizare a serviciilor de telefonie mobila ContSters253422 ContSters253422 Sunt un utilazator al unei societati de furnizare a serviciilor de telefonie mobila, inca din anul 2007, cu un abonament (cu sms-uri si minute incluse in ... (vezi toată discuția)
Primire factura restanta la 5 luni de la rezilierea contractului scarmen scarmen Buna ziua, In luna octombrie 2012 am reziliat contractul cu Romtelecom si la inchiderea lui nu am fost informata ca ar exista debite restante. In luna ... (vezi toată discuția)