avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxele auto platite in temeiul OG 58/2008 si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxele auto platite in temeiul OG 58/2008 si recuperate dupa intrarea in vigoare a Lg.9/2012

Buna dimineata. Ma confrunt cu o situatie destul de confuza.
Pentru o masina pentru care s-a platit taxa in temeiul OG 50/2008 se poate cere restituirea taxei in temeiul Lg.9/2012 si pentru diferenta sa se actioneze in judecata cerandu-se si diferenta de suma, motivat de faptul ca la data platii taxei(OG.50/2008) aceasta ordonanata contravine TCE?
Cum ar trebui sa procedez?
Cu toata consideratia
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 09:14, 19 Iulie 2012
Buna dimineata!
Analizati putin si OUG nr. 1 din 2012, prin care o serie din reglementarile Legii nr. 9/2012 au fost suspendate (aplicarea lor) pana la 1 ianuarie 2013, deci formulati actiune facand abstractie de legea nr. 9, atacand ordonanta 50.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa lucarica lucarica Am platit taxa speciala pe data de 30.07. 2007. imi mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)
Taxa de mediu (prima inmatriculare) ifronea ifronea buna ziua; ma intereseaza sa stiu cum se face procedura prealabila la Finante? cine a facut-o il rog sa ma ajute si pe mine; ma intereseaza in mod special ce ... (vezi toată discuția)
Rãspuns la întâmpinare în cauzã având ca obiect recuperare taxa auto danutz0831 danutz0831 buna ziua, am dosar pentru recuperarea taxei auto platite in dec 2012, dupa un an am primit o intaminare de la anaf in care imi comunica ca legea s-a schimbat ... (vezi toată discuția)