avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... rambursare cheltuieli medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

rambursare cheltuieli medicale

In luna august 2010 , am depus la Casa de asigurari documentele necesare pentru recuperare cheltuielilor medicale efectuate in Austria , conform ordinului 729/2009 . Nici pana in ziua de azi nu am primit suma respectiva .Raspunsul lor a fost ca dosarul se afla la aprobare.
Ce se poate face legal , avand in vedere ca au trecut aproape 2 ani de atunci.
Pot sa ma adresez avocatului poporului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 00:19, 20 Iulie 2012
Aveti un nr. de dosar?Ati facut catre CNAS in scris o adresare in care sa solicitati un raspuns oficial prin care sa vi se comunice care este stadiul dosarului?(aprobat,nu a primit aprobare,motivul refuzului)
Am numar de inregistrare al dosarului . De asemenea am trimis catre presedinte o scrisoare prin care am solicitat sa m-i se comunice stadiul dosarului . Dupa circa 3 luni am fost sunat de o persoana si mi-au spus ca voi fi contactat de catre CASJ Brasov .
Nimic mai mult .
Incercati si o audienta la presedintele director general al CASJBV.S-ar putea intampla ca dosarul sa va fi fost aprobat,dar sa fie f. multe solcitari de rambursari /judet si fondurile alocate cu aceasta destinatie f. mici .Este desigur o presupunere,caci gandesc ca daca dosarul era respins,trebuia sa primiti o instiintare de refuz in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare cetatenie romana isamih isamih Buna ziua. In data de 10.02.2016 mi-am depus actele pentru renuntare la cetatenia romana la sediul autoritatii nationale pentru cetatenie din Bucuresti. De ... (vezi toată discuția)
Despagubire cf legea10/2001 MARIA KISS MARIA KISS Buna ziua, Sotul meu a depus notificare in baza legii10/2001 pt despagubirea terenului de sub imobilul demolat in 1986 si terenului aferent proprietatii,cu ... (vezi toată discuția)
Adresa de la biroul arme si munitii! pcodrut pcodrut acum cateva zile am primit de la biroul arme si munitii o adresa prin care mi se cere sa merg la un armurier autorizat sa predau armele si munitia ca sunt ... (vezi toată discuția)