In luna august 2010 , am depus la Casa de asigurari documentele necesare pentru recuperare cheltuielilor medicale efectuate in Austria , conform ordinului 729/2009 . Nici pana in ziua de azi nu am primit suma respectiva .Raspunsul lor a fost ca dosarul se afla la aprobare.
Ce se poate face legal , avand in vedere ca au trecut aproape 2 ani de atunci.
Pot sa ma adresez avocatului poporului ?
Aveti un nr. de dosar?Ati facut catre CNAS in scris o adresare in care sa solicitati un raspuns oficial prin care sa vi se comunice care este stadiul dosarului?(aprobat,nu a primit aprobare,motivul refuzului)
Am numar de inregistrare al dosarului . De asemenea am trimis catre presedinte o scrisoare prin care am solicitat sa m-i se comunice stadiul dosarului . Dupa circa 3 luni am fost sunat de o persoana si mi-au spus ca voi fi contactat de catre CASJ Brasov .
Nimic mai mult .
Incercati si o audienta la presedintele director general al CASJBV.S-ar putea intampla ca dosarul sa va fi fost aprobat,dar sa fie f. multe solcitari de rambursari /judet si fondurile alocate cu aceasta destinatie f. mici .Este desigur o presupunere,caci gandesc ca daca dosarul era respins,trebuia sa primiti o instiintare de refuz in acest sens.