avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie cap+indexare sociala+(ajutor lunar pentru sotul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie cap+indexare sociala+(ajutor lunar pentru sotul supravietuitor)

Matusa mea are pensie calculata de CAP de 178 ron,la care statul i-a alaturat suma de 172 ron cu titlul de indexare sociala.In urma decesului unchiului a depus cerere la CJP Arges pentru a obtine ajutorul lunar pentru sot supravietuitor,in urma careia a primit raspuns ca i s-a aprobat in cuantum de 110 ron.Se va adauga acest ajutor de 110 la total drepturi de 350 urmand ca noul total drepturi sa fie 460,sau i se va retine indexarea sociala de 172 si i se va adauga noul ajutor de 110,urmand ca noul total drepturi sa fie 288 ? Va intrebam acest lucru deoarece se teme sa nu i se ia mai mult ca sa primeasca mai putin si sa iasa din termenul legal de contestare.
Va multumesc si va asigur de respectul cuvenit,
IOn Floarea

Alte discuții în legătură

Mostenire thegame1983 thegame1983 Buna ziua! As avea o nelamurire pe care sper sa o pot rezolva online..... Bunica mea afost adoptata de catre matusa si unchiul ei fiind apoi singurul copil ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire amavrancea amavrancea Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie delicata si am nevoie urgenta de ajutor. In urma cu 10 ani o matusa in varsta de 76 de ani neavand copii s-a gandit ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie, grupe de munca, punctaj florin sebastian florin sebastian [b]Buna ziua, unchiul meu are urmatoarea problema:[/b] « Am iesit la pensie in februare 1985 , dupa 27 ani si 06 luni Gr.I de munca 100% plus 6 ani ... (vezi toată discuția)