avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto in Romania inmatriculata in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto in Romania inmatriculata in Italia

Buna, dupa ce am vandut o masina inmatriculata in Italia cine poate sa faca radierea si cand (masina a fost cumparata doar pentru piese de schimb) ? Este obligatoriu sa o faca fostul proprietar? In cat timp noul proprietar trebuie sa o declare la finante?

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres - masina vanduta de mai multe ori fara schimbarea proprietarului din acte vorsiht vorsiht Cum il fac pe actualul detinator al autoturismului pe care eu l-am inmatriculat si l-am vandut cu act de vanzare cumparare acum trei ani sa-l radieze din ... (vezi toată discuția)
(ajutor) cumparare auto radiat din circulatie mihai2009 mihai2009 Buna ziua, Am urmatoarea problema pentru care am nevoie de ajutor dumneavoastra. Doresc sa cumpar un autoturism pentru a il dezmembra. Problema este ca ... (vezi toată discuția)