avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infintare casa de expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infintare casa de expeditii

sunt interesata de infintarea unei case de expeditii dar din nefericire nu am gasit documentatie suficient de utila pana acum pe internet.daca stie cineva pasii care trebuiesc urmati i-as fi recunascatoare. multumesc

>sunt interesata de infintarea unei case de expeditii dar din nefericire nu am gasit documentatie suficient de utila pana acum pe internet.daca stie cineva pasii care trebuiesc urmati i-as fi recunascatoare. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire asociatie de proprietari imomag imomag Buna ziua, suntem un bloc cu 21de apartamente si vrem sa ne retragem din actuala asociatie de proprietari ( care cuprinde 14 blocuri) si sa creem una pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mariuscoditoiu mariuscoditoiu buna ziua,as vrea sa infintez o firma ca sa pot vinde diferite produse online. puteti va rog sa imi spuneti si mie ce acte sau pe unde trebuie sa umblu pentru ... (vezi toată discuția)
Activitate casa expeditii catam23 catam23 Buna seara, Am si eu cateva intrebari legate despre desfasurarea activitatii unei case de expeditii : In urma cu 6 luni am infintat o societate comerciala ... (vezi toată discuția)