avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

buna ziua,as vrea sa infintez o firma ca sa pot vinde diferite produse online.
puteti va rog sa imi spuneti si mie ce acte sau pe unde trebuie sa umblu pentru aceasta?
imi trebuie o diploma de studiu in acest sens?imi trebuie casa de marcat?
puteti sa imi oferiti detalii despre acest fel de activitate ptr a fi in legalitate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2015
mariuscoditoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:59, 21 Martie 2015
Nu va trebuie sa folositi casa de marcat. Emiteti factura pentru fiecare colet expediat si incasare o faceti prin contul bancar sau prin chitanta de la firma de curierat.
Informatii pentru infiintarea srl-ului gasiti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4791 comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet justfor justfor Buna ziua, avem un magazin online si in mare parte livram produsele prin intermediul unui curierat. In acest caz, stiu ca nu avem nevoie de casa de marcat pt ... (vezi toată discuția)
Pot sa vând online ca pfa? simulete simulete Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu răspunsul la următoarea intrebare: Dacă deschid un Pfa pot vinde produse online (EX: sipca metalica). Și dacă da ... (vezi toată discuția)
Magazin online poate vinde catre persoana fizice? hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am un SRL si un magazin online pe care vand produse. Intrebarea mea este daca pot sa vand si catre persoane fizice daca nu am casa de marcat, ... (vezi toată discuția)