avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salariu

As dori sa mi se calculeze salariul la momentul de fata avand in vedere urmatoarele date:
- angajator: spital orasenesc
- ocupatia: biolog principal, sef laborator
- vechime in munca: 22 ani
- spor conditii laborator (acordat de unitate): 10%
- spor doctorat: 10%

Cred ca la momentul de fata salariul meu este calculat gresit.
Cel mai recent răspuns: cella1114 , utilizator 14:26, 20 Iulie 2012
Ce salariu ati avut la data de 31decembrie 2009 ,la 1 ianuarie 2010 si ce salariu aveti in prezent?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
ContSters136493, utilizator
La 31 decembrie 2009 - 1 ianuarie 2010 eram manager si aveam salariu de manager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu asistent principal clava clava Sunt asistent medical principal. Am vecime 8 ani si 3 luni. Ce salariu trebuie sa am? (vezi toată discuția)
Salariul unui asistent medical principal de 12ani=salariul unui incepator loreleip loreleip Dupa o vechime in munca de19 ani,sunt asistent medical cu principal primit in 1999,lucrez de 14 ani pe ambulanta la acelasi loc de munca si am salariul de ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Tudor1976 Tudor1976 ce se intampla in situatia in care medic fiind in urma calcularii salariului conform legii-cadru 330/2009 acesta este mai mare decat cuantumul salariului cu ... (vezi toată discuția)