avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce trebuie sã fac ca sã aflu cine m-a sunat pe mobil ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce trebuie sã fac ca sã aflu cine m-a sunat pe mobil cu numar ascuns

Ce trebuie să fac ca să aflu cine m-a sunat pe mobil cu numar ascuns noaptea.
Vreau să stiu pentru că a vorbit foarte urât şi m-au deranjat atât ora târzie cât şi limbajul.
Cel mai recent răspuns: MARA MALINA , utilizator 13:11, 24 Iulie 2012
Formulati plangere la politie
la politie trebuie sa fac dovada cu inregistrare ca sa demareze cercetarile....iar eu nu am asa ceva din nefericire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
(cum) pot afla cine ma suna noaptea cu nr. secret? xuser xuser Pot sa aflu cine ma suna noaptea cu nr. ascuns? precizez ca nu ma ameninta sau din astea, pur si simplu ma suna. Incalca ceva lege daca ma suna ... (vezi toată discuția)