avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen intarziere plata rate pt. executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

termen intarziere plata rate pt. executare silita

Buna ziua! As dori sa stiu care este numarul de zile de intarziere pt.plata ratelor dupa care se demareaza procedura de executare silita-din cate stiu e vorba de 90 de zile!Am un credit la o banca cu o intarziere de 63 zile(130lei) si dansii mi-au transmis ca vor demara procedura executarii silite!!
O ultima intrebare:daca sotia este girant si intervine divortul ea mai poate fi urmarita de executori?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:21, 20 Iulie 2012
Cititi contractul si vedeti daca il el e stipulat vreun termen de 90 de zile.
Faptul ca divortati, nu are legatura cu contractul de credit semnat. Dansa tot girant ramane
Independent de modificarile care survin in relatiile si statutul personal,calitatea,
responsabilitatea si consecintele legale aferent girantului raman valabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere proces verbal de contraventie la primarie anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi explicati in contextul prevederilor art.226, alin.(7) din Legea nr.207/2015 privind codul de procedura fiscala \"(7) ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Nimic nou sub soare, si totusi!... bancile, recuperatorii... ajutooor! Taisa Taisa Buna seara! (vorba vine, ca numai buna nu e :( ) Sunt sub un stres maxim. [b]VA ROG[/b]-pe toti cei ce va pricepeti- sa ma ajutati, [b]cat se poate de ... (vezi toată discuția)