avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit PFA cu venituri din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit PFA cu venituri din strainatate

Buna ziua,
Daca imi infiintez un PFA in Romania cu care intentionez sa prestez servicii de curatenie in strainatate (e.g. Germania), iar toate veniturile vor proveni de acolo, ce impozite trebuie sa platesc, atat in Romania cat si in Germania ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:38, 11 August 2012
Titularul P.F.A. care obtine venituri din Germania va plati in Romania impozite ca si titularul unei P.F.A. care obtine venituri din Romania: impozit pe venit, contributia de asigurari sociale si contributia de asigurari sociale de sanatate. (Aceste impozite se platesc dupa C.N.P.)

In plus, P.F.A. trebuie sa se inregistreze ca platitor de T.V.A. (Inregistrarea se face dupa C.U.I.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu activitate in stat european ramoilis ramoilis Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza cu contributiile, impozitul si celelalte taxe ptr un PFA care are sediul in ROmania dar presteaza ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit pot deduce tva ul? dicix dicix Buna ziua, Am un PFA, tocmai am devenit platitor de TVA si as vrea sa stiu daca pot cumpara diverse produse (laptop, masina, etc.) fara sa platesc TVA ul? (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa marian20 marian20 Am platit Contributia la sanatate in mai, din iulie am devenit PFA, cum inregistrez plata contributiei in contabilitate? scriu plata totala ce trebuia facuta ... (vezi toată discuția)