avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reconectare e-on gaz !
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reconectare e-on gaz !

buna.sunt din baia mare;
mi-a fost intrerupta alimenatarea cu gaze naturale din cauza neplatii in termen a facturilor.stiam ca va trebui sa platesc facturile si bineinteles o taxa de recuplare in valoare de 118 lei .pana aici sunt de acord ,plus ca platesc si penalitatile aferente ..
dar mi se cere sa depun la brd suma de 376 lei ca o garantie (cred ca in contul e-on gaz !!!) care ii voi primi inapoi peste 2 ani ,conform hg1043/2004-art19. puteti sa ma ajutati cu aceasta hotarare ?!sa-mi explicati daca este legala , ce inseamna? daca nu platesc toate cele trei sume (fact.restante+reconectarea+garantia) nu se face reconectarea .
eu nu inteleg de ce trebuie sa platim acea garantie(376lei in baia mare),odata ce platim penalitati , in caz de neplata in termen ,sau taxa de rebransare in cazul in care a fost sistata alimentarea !!!

[Editat - nu deschideti mai multe topicuri pentru aceeasi problema, este impotriva Regulamentului si vor fi sterse. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Eon gaz plata rebransare +garantie 365 lei aroc1 aroc1 buna seara.azi de dimineata a venit un reprezentant de la eon a taiat furnizarea gazului si a spus ca nu ne rebranseaza pana nu platim tot.ok,am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor specializat pentru o reclamatie catre distribuitorul de gaze naturale otonel otonel Din cauza unei facturi neplatite integral din luna Martie azi dimineata m-au \"vizitat\" cei de la gaz si mi-au oprit si sigilat robinetul.Am dat fuga la ... (vezi toată discuția)
Intrerupere furnizare gaze naturale popescu90 popescu90 Am mai gasit o postare cu acest subiect care n-a primit inca raspuns. In cazul meu deconectarea s-a facut la doua zile dupa ce am platit la banca cu o factura ... (vezi toată discuția)