avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE

o persoana decedata in accident de munca in germania, in urma verificarilor itm romania vinovata si persoana si societatea la care lucra, poate beneficia sotia de pensie , intrucat are doi copii minori de 4 respectiv 11 ani. Accidentul a fost anul trecut, acum s-a terminat ancheta itm. Se da din urma pensi, daca are dreptul ?Pasi de parcurs care sunt? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Accident de munca sau nu?!?!?!? semnul_intrebarii semnul_intrebarii [b]In luna august a.c cumnatul meu a decedat in urma unui accident rutier ce a avut loc in timpul serviciului(se deplasa la o sedinta in afara localitatii,de ... (vezi toată discuția)
Accident de munca soldat cu deces nasaudean nasaudean Buna ziua. din pacate fratele meu a decedat in accident , accident de tir au decedat si colegul sau .( a fost sefer de tir) . era in timpul programuliui, de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas aidacamp aidacamp Va rog sa-mi raspundeti daca fiul meu care tocmai a terminat liceul si a avut bacalaureatul in aceasta sesiune (reusit cu media 9,37), dar care a avut ( ca si ... (vezi toată discuția)