avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informaþii detaliate despre dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informaþii detaliate despre dosar

Buna ziua,

Am depus o plangere impotriva UNIVERSITATEA SPIRU HARET si MINISTERUL EDUCATIEI,CERCETARII,TINERETULUI SI SPORTULUI.
Obiectul este: obligare emitere act administrativ

Am primit raspunsul:
"Solutie: Admite excepţia necompetenţei materiale. Declină competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Tribunalul Bucureşti - SCAF. Fără cale de atac."

La ce pot sa ma astept? Se muta procesul la Tribunalul Bucureşti SCAF si astept o noua citatie ?

multumesc,

Cel mai recent răspuns: emadoyle , utilizator 15:33, 14 Octombrie 2012
da, dosarul Dvs se va judeca la Tribunal. Veti fi citat din nou
in ce temei legal a invocat ICCJ exceptia de necompetenta materiala??? art. 159 ind 1 cpc le interzice acest lucru. Casarea s-a facut, dupa parerea mea, dintr-o grava eroare judiciara!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)
Hotarare data cu incalcarea competentei materiale si teritoriale olivia stoicescu olivia stoicescu Ce se intampla cu o hotarare care s-a dat cu incalcarea competentei materiale si teritoriale(ramane valabil ce s-a judecat sau procesul se reia de la 0)? (vezi toată discuția)
Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)