avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedari terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedari terenuri

Am avut un proces pe 12 iulie 2012 si nu stim nici un raspuns. Va rugam sa ne spuneti pe ce site cautam dosarul, sa aflam raspunsu. Am nr cererii. Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
lik3cs, utilizator
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 03:45, 21 Iulie 2012
Intrati pe google, portalul instantelor, alegeti orasul, judecatoria respectiva sau tribunalul, etc. introduceti la rubrica "dosare" din partea stanga, numele unei parti din dosarul respectiv, sau numarul dosarului.
Buna ziua ,,ducetiva la tribunalul unde se judeca procesul cu nr de dosar si cu buletinul ,,,la registratura intrebati de dosarul dv si va gaseste pe calculator cid aveti urmatoarea infatisare si ce s-a stabilit la infatisarea anterioara,,asa puteti sa va cereti si dosarul sa vedeti ce aveti in el sau ce va mai trebuie ,,,simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)
Site judecatoria sector 5 Teddy71 Teddy71 Buna ziua , Pe ce site apar comunicarile catre avocati ale Judecatoriei sector 5 ? (vezi toată discuția)
Se publica online deciziile tribunalelor? razvan_s razvan_s As dori sa stiu daca, si unde, se publica online deciziile tribunalelor. Mentionez ca fac parte intr-un proces de la Tribunalul Cluj Napoca. Nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)