avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Site Judecatoria sector 5
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Site Judecatoria sector 5

Buna ziua ,

Pe ce site apar comunicarile catre avocati ale Judecatoriei sector 5 ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:13, 27 Decembrie 2018
Nu stiu la ce va referiti dar nu exista un astfel de site.Eventualele acte de procedura in cazul partilor cu domiciliul ales la av se transmit la sediul cab av respectiv.
Multumesc . Inseamna ca ma minte avocata mea , care imi zicea ca verifica pe site raspunsul instantei la actele / demersurile D-neai .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta posibilitate o aveti si dvs nu doar avocata introduceti nr de dosar sau numele dvs si puteti afla stadiul dosarului ,daca este in procedura administrativa daca s a fixat termen etc.Trebuie sa stiti ca de cateva saptamani portalul instantelor functioneaza greu sunt situatii cand nu apar date chiar daca cautati.Av nu v -a mintit cu nimic.
Multumesc inca o data , si va mai multumesc inca o data daca imi dati si link-ul , sa fiu sigur ca intru unde trebuie . Un An Nou plin de implinbiri va urez .
Buna ziua ,

Va rog frumos a-mi trimite link-ul site-ului , unde pot accesa stadiul dosarului . Multumesc in avans.

Alte discuții în legătură

Program vizita Elenaralu31 Elenaralu31 Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, am fost ieri la judecătorie intr-un dosar ... Galma Galma Bună dimineața, am fost ieri la judecătorie intr-un dosar pentru conducere fără permis art.35 alin. 2 confirmare renunțare la urmărirea penală, ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de a afla daca am un proces pe rol? MIHAELA DUMITRESCU MIHAELA DUMITRESCU BUNA ZIUA. VA ROG MULT DACA PUTETI SA-MI SPUNETI,CARE ESTE MODALITATEA DE A AFLA DACA AM UN PROCES PE ROL, IN CAZUL IN CARE NU LOCUIESC LA ADRESA DIN ... (vezi toată discuția)