avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Program vizita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Program vizita

Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ,este vorba despre un proces pentru program de vizita minori,iam platit toti banii care a spus ca ma costa si nu imi explica cu amanunte tot ce se intampla si pentru asta cred ca nu a introdus dosarul.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:02, 9 Octombrie 2016
Veriicati pe siteul portal just la instanta din localitatea unde va judecati introducand numele dvs sau dati direct search google folosind numele instantei respective si apoi introduceti numele dvs la rubrica cauta dosare sau mergeti la arhiva instantei si intrebati personal.
Puteți verifica pe portalul instanțelor. Cu ce vă amână avocatul, cu informații despre stadiul dosarului sau cu o confirmare despre depunerea dosarului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site judecatoria sector 5 Teddy71 Teddy71 Buna ziua , Pe ce site apar comunicarile catre avocati ale Judecatoriei sector 5 ? (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza legii 10 cu retrocedarea. ... Sofden Sofden Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum aflu dacă avocatul a introdus acțiunea la judecătorie ... Anka82 Anka82 Buna ziua. Cum aflu dacă avocatul a introdus acțiunea la judecătorie ???Si ce scrie in dosar??Multumesc mult . (vezi toată discuția)