avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Cum aflu dacă avocatul a introdus ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Cum aflu dacă avocatul a introdus acțiunea la judecătorie ...

Buna ziua. Cum aflu dacă avocatul a introdus acțiunea la judecătorie ???Si ce scrie in dosar??Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:15, 22 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Pentru a afla dacă a fost introdusă acțiunea la instanță puteți consulta portalul instanțelor de judecată (www.portal.just.ro). Scrieți în bara de search numele părți pentru care sau împotriva cui trebuia introdusă acțiunea.

Pentru a citi actele prezente la dosar, puteți formula o cerere de acces la dosarul electronic sau puteți consulta dosarul la arhiva instanței.

Sper că v-am fost de ajutor.

Av. Samuel MICULA
Foarte simplu mergând personal.la arhiva pt a studia dosarul,puteți verifica pe poetalulminstantelor data la care a fost introdus,nr dosar etc.Cel mai simplu e sa va întrebați av nr dosarului sa I solicitați o copie de pe acțiune etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita Elenaralu31 Elenaralu31 Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat executare silita Mihai9012 Mihai9012 Buna ziua! Am avut o contestatie la executare admisa, insa mi-a zis avocatul ca onorariul nu poate fi recuperat ca asa a hotarat instanta si ca se vor putea ... (vezi toată discuția)
cum pot afla motivul suspendãrii procesului ? cosarpavel cosarpavel Bună ziua Vă rog să-mi spuneţi cum pot afla motivul detaliat pentru care mi s-a suspendat procesul la Judecatoria Lugoj, având în vedere că eu nu am ... (vezi toată discuția)