avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla motivul suspendãrii procesului ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla motivul suspendãrii procesului ?

Bună ziua
Vă rog să-mi spuneţi cum pot afla motivul detaliat pentru care mi s-a suspendat procesul la Judecatoria Lugoj, având în vedere că eu nu am fost la proces, iar cu avocatul care mă reprezintă nu pot lua legatura, deoarece nu răspunde la telefon de mai mult timp.Mă interesează să ştiu cui mă pot adresa pentru a cunoaşte ce anume a solicitat instanţa şi avocatul meu nu a putut prezenta şi ce pot face în viitor.Procesul este suspendat din data de 20.08.2013. Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 26 Ianuarie 2014
Puteti verifica in dosarul cauzei , mergand la arhiva instantei.
Arhiva instanţei este în Lugoj, iar eu sunt in alt capăt de ţară, la Suceava.Aş putea să solicit să mi se comunice în scris? Cui să mă adresez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
cosarpavel, utilizator
Puteti intra si pe portalul instantelor judecatoresti ca sa cititi minuta prin care s-a decis suspendarea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa mai sper in rezolvare? cosarpavel cosarpavel Va rog mult sa-mi spuneti cum se poate rezolva urmatorul caz:mama a cumparat un loc de casa, in jud.Timis ,cu contract de vanzare-cumparare incheiat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cum aflu dacă avocatul a introdus acțiunea la judecătorie ... Anka82 Anka82 Buna ziua. Cum aflu dacă avocatul a introdus acțiunea la judecătorie ???Si ce scrie in dosar??Multumesc mult . (vezi toată discuția)
Disparitia unui dosar de pe portalul instantei de judecata geodumi47 geodumi47 Buna seara! Am urmatoarea problema: Am pe rol un dosar de partaj iar partea parata a cerut instantei corelarea unui dosar mai vechi la dosarul cauzei de ... (vezi toată discuția)