Parerea mea este ca ar fi trebuit sa nu va mai complicati cu gasitul mortului, ci ar fi fost suficient citarea lui printr-un ziar de larga circulatie si citarea prin afisare la usa judecatoriei.
Bineinteles ca nu se prezenta nimeni, iar dvs. impreuna cu doi martori dovedeati posesia de peste 30 de ani si vi se emitea o hotarare judecatoreasca cara sa tina loc de act autentic.
Cu aceasta hotarare veti inscrie imobilul la OCPI.
Multumesc pt. solutia data!Observ ,insa, ca e de domeniul trecutului.Spuneti ,,ar fi trebuit" ,si pe mine ma intereseaza ce mai pot face in viitor.Daca solutia era asa de simpla, credeti ca avocata care o reprezinta pe mama mea in proces nu ar fi stiut-o?Ori are un interes sa lungeasca procesul?Eu insa sunt disperat.Procesul dureaza din 2009.In casa locuieste deja o familie si vrea sa o cumpere, iar noi nu o putem vinde.Mama,dupa cum am scris, a cumparat terenul cu act incheiat la notar,act oficial,nu l-a primit in dar, a muncit pt. a procura banii cu care l-a cumparat,a facut o casa pe acel loc si cu contributia parintilor ei.Eu am plecat la scoala in clasa antai din acea casa si am terminat facultatea considerand acea casa , casa mea natala;mama a locuit acolo pana in 2007 , cand am adus-o la mine, in jud. Suceava, unde din cauza politicii P.C.R. am fost repartizat.Nimeni, in aceasta perioada indelungata, nu ne-a tulburat in posesie si acum judecatoria Lugoj nu poate da o solutie pentru ca e trecut in C.F. ,din 1922,un cetatean care a vandut terenul respectiv si nu mai are nicio treaba cu el.Judecatorii nu pot presupune ca ,cel putin dupa 1990,proprietarul sau urmasii sai, daca se considerau indreptatiti,ar fi venit sa-si ceara drepturile?Nu sunt jurist,dar pt. mine e f.clar ca mama mea e proprietara acolo si are dreptul sa-si vanda proprietatea.
Va rog sa-mi expicati de ce a fost suspendat procesul, ce trebuia facut, ce inseamna,,a se preciza actiunea cu privire la paratul B.C."Unde as putea sa-mi manifest nemultumirea pt. suspendarea procesului,unde asputea aduce argumente pt. sustinerea cauzei?Ce se mai poate face acum?
Multumesc!